kalender

zaterdag, 28 september, 2019 - 10:00

Startweekend Project X

Project X is een initiatief van Vredesweekpartner Tumult. Het brengt jongeren en organisaties samen die willen nadenken over een thema uit de samenleving dat hen raakt. In het verleden werd er al gewerkt rond positieve beeldvorming, gelijke kansen in het onderwijs en schoonheidsidealen. Dit jaar staat Project X in het teken van de Vredesweek: hoe kan jij mee bouwen aan vrede?

Wat zal er dan juist gebeuren? 
We krijgen een bezoek van de Vredesweekgetuige, gaan aan de slag met het ‘Word vredesdiplomaat!’-inleefspel en volgen workshops van interessante organisaties… Kortom we dompelen ons helemaal onder in het thema om daarna zelf aan de slag te gaan! Want, geen denken zonder doen bij Tumult! We steken ook zelf de handen uit de mouwen en brengen op een creatieve manier onze stem naar buiten. Hoe dat uiteindelijk gebeurt, bepalen de jongeren helemaal zelf!  

Project X gaat van start tijdens de Vredesweek met een inspirerend en tumultueus weekend op 28 - 29 september. Jij komt toch ook? Mail Joren via projectxattumult.be of bel hem op 015/43 56 96. 

partners